Fiield 1 adsense

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ


Ξένια και Στέφανος αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά. Η τελευταία μοιραία συνάντηση τους κρύβει πολλά, ύπουλα χτυπήματα, σκληρά λόγια, έντονες αντιπαραθέσεις  στη "Ζωή της Άλλης".
Η Ξένια όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της και δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να της τα ανατρέψει και θα φτάσει στα άκρα για να το πετύχει. Από την άλλη ο Στέφανοςνιώθει πιεσμένος από τη μιά η καταπονεμένη υγείατου και προσπάθεια του να ξεσκεπάσει την Ξένια  και από την άλλη ο όρκος που έχει δώσει στην Ελπίδα να βρεί την αλήθεια και να της αποκαλύψει τελικά ποιοί είναι οι πραγματικοί της γονείς . Παίζει το τελευταίο του χαρτί έστω κι αν αυτό σημαίνει το τέλος της δικής του ζωής , θα προλάβει ή είναι ήδη αργά; Εξελίξεις που θα κόψουν την ανάσα απόψε το βράδυ...

            
                                        ΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ...
Η Ελπίδα βρίσκεται ήδη στο σπίτι του Στέφανου ετοιμάζοντας το δείπνο. Είναι σε βαθιές σκέψεις από την μιά αν θα πρέπει να  δώσει στον Στέφανο μιά δέυτερη ευκαιρία και από τη άλλη  αν το "Αντίο" στον Χάρη θα είναι το οριστικό. Η διαίσθηση της ότι κάτι άσχημο θα συμβεί απόψε το βράδυ επιβεβαιώνεται σε λίγα λεπτά όταν μετά από παρότρυνση του Ανδρόνικου παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο αλλά εκείνος δεν απαντά. Το γεγονός αυτό την κάνει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα το ίδιο ακι ο Ανδρόνικος.
Την ίδια ώρα  η Ξένια προσπαθεί να αντικρούσει τις κατηγορίες του Στέφανου δημιουργώντας του συναισθηματικό εκβιασμό. Όταν όμως  έκεινος θα συνεχίσει να την περιφρονεί αποφασίζει πλέον να μην του χαριστεί . Σολομώντιος λύση σκέφτεται η Ξένια " Η εγώ ή η Ελπίδα" και μόνο στην ιδέα ότι η πρώην φίλη της τώρα που χώρισε με τον Χάρη θα είναι και πάλι δικός της,αυτό και μόνο την κάνει να νιώθει σαν αγρίμι που θέλει να κατασπαράξει τη λεία του. Έτσι είναι Ο Στέφανος εκείνη την ώρα μπροστά στα μάτια της ,το θήραμα που απειλεί να της ανατρέψει όλη της την ζωή. Το παιχνίδι όμως αυτό η Ξένια δεν θέλει να της ξεφύγει αλλά να θέσει τους δικούς της όρους . Ο Στέφανος μην αντέχοντας την υποκρισία της την διώχνει από το αυτοκίνητο του κι εδώ σ' αυτό το σημείο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο. Η Ξένια με όπλο μια σύριγκα με το θανατηφόρο υγρό, την καρφώνει στο λαιμό του Στέφανου . Στην πραγμάτικότητα όμως πρόκειται για ένα ισχυρό υπνώτικό που θα βυθίσει τον Στέφανο σε βαθύ ύπνο και θα παρατείνει τα σατανικά σχέδια της Ξένιας...

 
                                  ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ... ΚΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ

Η Ξένια αποφασίζει να γράψει εδώ τον επίλογο αυτής της ιστορίας , κοιτάζει δακρυσμένη τον Στέφανο βαθιά υπνωτισμένο και μέσα στις σκέψεις της αποφασίζει " αφού δεν θα είσαι δικός μου, δεν θα σε έχει ούτε η Ελπίδα". Είναι η στιγμή που θα βάλει σε εφαρμογή το μακάβριο σχέδιο της , πρίν απ' αυτό όμως θα φροντίσει να  το στήσει καλά ώστε να φανεί ως αυτοκτονία   και να μην έχει κανείς την παραμικρή υποψία ότι το έκανε εκείνη. Άρχικά με το κινήτο του Στέφανου στέλνει sms στην Ελπίδα, στον πατέρα του Ανδρόνικο και στην αδελφή του Βιβή . Το μηνυμα είναι  γεμάτο απελπησία και απόγνωση . Το πρώτο σχέδιο της Ξένιας βρίσκει τον στόχο του   , όλοι ανησυχούν για το τί εννοεί ο Στέφανος , και προσπαθούν να επικοινωνίσουν μαζί του με πρώτη και καλύτερη την Ελπίδα . Μάταια όμως  στο κινητό του εξακολουθεί να μην απαντά. Η Ξένια  ετοιμάζεται να αποτελειώσει τον Στέφανο , πρίν απ' αυτό όμως  εξαφανίζει ότι την ενοχοποιεί . Δίνει μάχη αν θα πρέπει να συνεχίσει  με το δέυτερο μέρος του σατανικού της σχεδίου .Μέσα της γίνεται μία πάλη της γύναικας που είναι ερωτευμένη με τον άντρα που αγαπήσε περισσότερο από κάθε άλλον  και με αυτήν που μπροστά στο χρήμα και την φιλοδοξία δεν υπολογίζει τίποτα. Τελικά υπερισχύει το δέυτερο, η Ξένια  τραβάει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο μαζί με τον Στέφανο  πέφτει πάνω στα βράχια και βυθίζέται στη θάλασσα...


                                                 ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ

Η Βιβή, η Ελπίδα  και ο Ανδρόνικος λαμβάνουν ένα παράξενο μήνυμα από τον Στέφανο... Είναι σε αναμμένα καρφιά και προσπαθούν μάταια να τον εντοπίσουν, αλλά εκείνος εξακολουθείνα μην απαντά στο τηλέφωνο του . Η Ξένια τηλεφωνεί στον Ανδρόνικο. Τρομοκρατημένη του λέει ότι έλαβε ένα ακατανόητο μήνυμα από τον Στέφανο και θέλει να μάθει αν είναι καλά. Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί και όσο περνάει η ώρα, η αγωνία της οικογένειας μεγαλώνει.Το νέο ότι ο Στέφανος αγνοείται διαδίδεται, ταράζοντας τους φίλους και συνεργάτες του. Η αγωνία της οικογένειάς  μεγαλώνει ,η Ελπίδα, πιστεύοντας ότι ήταν η τελευταία που τον είδε, νιώθει τύψεις πιστέυοντας ότι η εξαφάνιση του έχει να κάνει με την ίδια.Την ίδια ώρα στη Λωζάνη η Κάτια φαίνεται αποφασισμένη να μάθει τι έγιναν τα χρήματα του λογαριασμού της και η Ξένια, φοβούμενη ότι θα την ανακαλύψει, δέχεται την πρόταση του Στάθη να μεταφέρουν τα χρήματα στο εξωτερικό.                                        
                                                              ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ
                                          Ο Φάνης δέχεται επίσκεψη από έναν εκπρόσωπο της κοινοπραξίας, που τον πιέζει να τους πουλήσει το κτήμα του. Εκείνος όμως εμμένει στην αρχική απόφασή του. Η Κάτια εξομολογείται στον Πέτρο την ανησυχία πως κάποιος θέλει το κακό της. Η Ξένια οργανώνει τη φυγή του Τζώρτζη στο εξωτερικό. Εκείνος, που είναι ερωτευμένος με την 'Ελενα, διστάζει να δεχτεί την πρότασή της και προσπαθεί να πείσει 'Ελενα να τον ακολουθήσει.   

                                                       
                     
                                   Η ΞΕΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ
Η Ξένια πνιγμένη από τις τύψεις που σκότωσε τον Στέφανο είναι ψυχικά ράκος , προσπαθεί να βρεί δύναμη για να σταθεί στα πόδια της, εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κι άλλη επιλογή. Οι αναμνήσεις της ζωντανέυουν όταν το βράδυ  μετά το ρεσιτάλ υποκρισίας που έδωσε μπροστά στον Ανδρόνικο,  αποφασίζει επιστρέφοντας στο σπίτι να διαβάσει το ημερολόγιο του Στέφανου που πήρε από το αυτοκίνητο του .  Όλα αυτά που αναφέρει την γεμίζουν μίσος για την Ελπίδα και θα κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Από την μία νίωθει ασφαλής που το εμπόδιο της ο Στέφανος δεν ζεί πια κι έτσι θα είναι αυτή η μοναδική Καλλιφατίδη,από την άλλη όμως την κυρίευει τρόμος το πως θα αντιμετωπίσει  το γεγονός όταν βρεθεί το πτώμα του Στέφανου.

                                                        
                                     O ANΔΡΟΝΙΚΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ 

Η εξαφάνιση του Στέφανου εχεί προβληματίσει τους πάντες, δεν μπορούν καταλάβουν που βρίσκεται και γιατί  στο τηλέφωνο του εξακολουθεί να μην απαντά. Οι ώρες περνούν βασανιστικά χωρίς να μπορούν να βρουν απαντήσεις .  Η Ελπίδα αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να δηλώσει την εξαφάνιση του Στέφανου . Όλοι κρέμονται πάνω από το τηλέφωνο  περίμένοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα που θα βάλει σε τέλος την αγωνία τους . Η Αστυνομία ξεκινά τις έρευνες , τα νέα όμως δεν είναι καθόλου ευχάριστα  το πτώμα του Στέφανου βρίσκεται στην θάλασσα. Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο μετά το χαμό του Στέφανου, μόνο σιωπή και θλίψη . Μιά ατμόσφαιρα που καταβάλει ακόμη και την ίδια την Ξένια , κι ας είναι αυτή που τον έβγαλε από τη μέση αλλά ταυτόχρονα και μοναδικό άνθρωπο που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσα στοιχεία εναντίον της . Η Ξένια έχει καταφέρει με το καλοστημένο σχέδιο της να βγάλει όλες τις υποψίες από πάνω της , έτσι τουλάχιστον νομίζει εκείνη, είναι όμως έτσι; Όχι βέβαια είναι η απάντηση , αφού ο πατέρας του ο Ανδρόνικος έχει πολλές επιφυλάξεις για το τέλος του παιδιού του και είναι αποφασισμένος να μάθει ακριβώς τι του συνέβη.


                 
                                          ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας στήνεται στο νεκροταφείο Παπάγου , σε μία σεμνή τελετή  φίλοι , γνωστοί και συνεργάτες είναι εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον Στέφανο που αγάπησαν. Τραγική φιγούρα εκτός από τον Ανδρόνικο είναι και η Ελπίδα, ζεί από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της , πνιγμένη στη θλίψη , τις ενοχές και τις αναμνήσεις . Η μοίρα της όμως είναι και πάλι περίεργα δεμένη με αυτή της Ξένιας . Ένα γεγονός θα τις φέρει πάλι αντιμέτωπες , κάντε λίγο  υπομονή οι εξελίξεις τρέχουν, σύντομα θα σας πούμε περισσότερα...                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου