Fiield 1 adsense

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!


         ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤην Κυριακή το βράδυ με την ολοκλήρωση  του τραγουδιού "ο τρόπος" που ερμήνευσε η Μαρία μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, ήρθε η στιγμή της κριτικής επιτροπής να δώσει την βαθμολογία. Η ετυμηγορία; η Μπεκατώρου  δεν "πάτησε" φωνητικά σωστά στο τραγούδι.
 Ο Κώστας Τουρνάς πήρε το λόγο "Μαρία,θέλω να δω αν πράγματι σήμερα σε δυσκόλεψαν οι στροφές. Έτσι ακίνητη,μπορείς να μου πείς  την πρώτη στροφή από τον εθνικό ύμνο;" Τα'χασε η ξανθιά παρουσιάστρια του Τήλε-άστυ λέγοντας " από τον εθνικό ύμνο;" Ο Τουρνάς επέμενε "χωρίς στροφές..χωρίς φιγούρες".
Η Μπεκατώρου σε ένα παραλήρημα χαβαλέ, ναζιού κια βλακίας ,άρχισε να λέει " σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή.."Θάλασσα τα έκανε , όπως το έγραψε ο εθνικός μας ποιητής το σωστό είναι "σε γνωρίζω από την κόψη". Τα' χασε και ο Καπουτζίδης και από την αμηχανιά του, κατάφερε να ξεστομίσει "μάλιστα"...  " Εξαιρετικά" συμπλήρωσε ο Τουρνάς , με την ξεφτίλα της ξανθιάς παρουσιάστριας  να χτυπά κόκκινο. Εξαιρετικά κύριε Τουρνά, να μην ξέρεις τον εθνικό ύμνο της πατρίδας σου. Κάτι άλλο από το "δεν το ξανακάνω σε auto bianchi" ξέρετε;


                                               ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν πίστευε στα αυτιά του, δεν μπορούσε να διανοηθεί , ότι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης του καναλιού του και υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του το 2004 και το 2007 είχε διαπράξει την μεγαλύτερη τηλεοπτική γκάφα. Το τηλέφωνο του χτυπούσε σαν τρελό, στελέχη του Λ.Α.Ο.Σ ,κατά πλειοψηφία απόστρατοι αξιωματικοί  του μετέφεραν την δυσαρέκεια τους "Πρόεδρε! είναι μεγάλο φάουλ για το κόμμα. Η παρουσιάστρια σου  εκθέτει και εμάς και εσένα, θα πρέπει να αποδωθούν ευθύνες, τι θα πούν οι ψηφοφοροί;" Η τελευταία λέξη ήχησε σαν σειρήνα στα αυτιά του προέδρου, ένιωθε σαν τάυρος μαινόμενος. Θα ξεκαθάριζε απόψε κιόλας το θέμα της Μπεκατώρου. Με το τέλος του σόου άρχισαν τα όργανα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε , Ο Καρατζαφέρης μίλησε σκληρά με ακατανόμαστες κουβέντες. Για να αποκατασταθεί το κύρος το δικό του και του κόμματος θα έβαζε το μαχαίρι στο κόκαλο.


ΒΕΝΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: θα καταφέρει να
αποτρέψει τελικά την απόλυση της Μπεκατώρου;


                                                             
                                                 
                                                   ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ...

Η Δευτέρα που πέρασε δεν ήταν από τις καλύτερες μέρες για την Μαρία Μπεκατώρου, η εμφάνιση της αυτή τη φορά στο κυριακάτικο σόου του Mega δίχασε, προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Γιώργου Καρατζαφέρη, του ανθρώπου που την ανέδειξε, την στήριξε, που εκτός από εργοδότης είναι και φίλος. Η βάση του κόμματος αλλά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη, αντέδρασαν έντονα. Τα λόγια του προέδρου ηχούσαν ακόμη στα αυτιά της " Είναι εθνική ξεφτίλα να μην ξέρεις τον εθνικό ύμνο.
Χαλάς το προφίλ του Λ.Α.Ο.Σ, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Άυριο στο γραφείο μου. Τέρμα αυτή η βλακεία στο κανάλι, όλα θα μπούν στη θέση τους ". Η συνάντηση με τον Καρατζαφέρη γέμιζε με ανησυχία την Μαρία, δεν τον είχε ακούσει ποτέ έτσι και όταν μπήκε στο γραφείο του, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Τα κοσμητικά επίθετα είχαν κυρίαρχο ρόλο και μετά η απόλυτη σιωπή.
Η ήρεμη δύναμη του Τήλε-Άστυ, το δεξί χέρι του προέδρου και σύντροφος στη ζωή του, η κ. Βένη Καρατζαφέρη προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους, να δώσει τέλος στην έκρυθμη κατάσταση.
" Έιναι αγύριστο κεφάλι ο Καρατζαφέρης, όταν πάρει μία απόφαση, δεν του αλλάζεις έυκολα γνώμη", λένε οι στενοί του συνεργάτες. Έτσι και τώρα θα έφερνε τα πάνω- κάτω.  " Δεν ήξερες τον εθνικό ύμνο; Απολύεσαι !"  Η απόφαση του αυτή τάραξε  τα μέχρι τώρα ήρεμα νερά του καναλιού, η κ. Βένη σε ρόλο πυροσβεστήρα προσπαθούσε να τον μεταπείσει, απάντηση όμως δεν πήρε. Τελικά η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε  στο στούντιο της εκπομπής της "Χωρίς Ταμπού" , με καθυστέρηση είκοσι λεπτών. Όταν πήρε τελικά την σκυτάλη από τον αστρολόγο Πέρη Κρητικό, δεν ήταν το κορίτσι που όλοι ξέρουμε. Δεν χαμογελούσε τόσο συχνά και όταν έδωσε "πάσα" να παίξει το βίντεο από το JUST THE 2 OF US ,δεν πρόβαλε την δική της συμμετοχή με τον Χρήστο Χολίδη όπως συνήθιζε να κάνει τις προηγούμενες φορές. Τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη την πονούσαν και η αβεβαιότητα αν θα παραμείνει στο κανάλι  και την νέα χρονιά , την οδηγούσαν σε ένα μεγάλο αδιέξοδο  μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει. Το τι άλλο συζητήθηκε πίσω από την πόρτα του γραφείου του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν είμαστε σε θέση  να γνωρίζουμε. Το σίγουρο όμως είναι όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του καναλιού , το θέμα της Μπεκατώρου θα παραμείνει ανοιχτό και με την νέα χρονιά θα συζητηθεί εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου