Fiield 1 adsense

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

O ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΦΥΓΕ... Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ !


Η Απώλεια του Στέφανου έχει αφήσει την στάμπα της στις καρδιές όλων στη "Ζωή της άλλης" . Η Μένη η διευθύντρια του νοσοκομείου  ξεκινά όπως την έχουμε ακούσει ήδη να λέει στον Σωτήρη, στην άμεση αντικατάσταση του Στέφανου.
  Έτσι λοιπόν ένας νέος γιατρός έρχεται στο νοσοκομείο, αυτός είναι ο Παύλος  ένας λαμπρός επιστήμονας γύρω στα σαράντα  που θα τον ενσαρκώσει ο νεαρός ηθοποιός Στάυρος Καραγιάννης που γνωρίσατε πέρσι από τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 " Κάρμα". Ο Πάυλος  είναι φιλόδοξος και αφοσιωμένος στη δουλειά του , γεγονός που τον έχει οδηγήσει να βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα του και σε δέυτερη μοίρα την προσωπική του ζωή.


                     
                               ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΩ

Ο ακέραιος χαρακτήρας του Πάυλου που θυμίζει πάρα πολύ τον Στέφανο , θα τον φέρει αρκετά συχνά  σε συγκρούσεις με τον Σωτήρη ο οποίος  όσο περνάει ο καιρός θα τον βλέπουμε να βουτάει ακόμη πιο πολύ  στη διαπλοκή . Ο ερχομός του Πάυλου θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις  στις ζωές των ηρώων της αγαπημένης σας σειράς , με πρώτη και καλύτερη την Βάσω. Οι ίλιγγοι που την ταλαιπωρούν όπως ήδη έχετε δεί, θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους  σε τέτοιο σημείο  που θα μεταφερθεί εσπευσμένα  στο νοσοκομείο. Ο καινούργιος  γιατρός όμως  θα  αναστατώσει τη ζωή της Βάσως  που θα χρειαστεί  ειδική φροντίδα και στενή παρακολούθηση για αρκετό καιρό.                                             ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΗΛΙΑ-ΒΑΣΩΣ

Μπορεί η Βάσω την πρώτη φορά να συγχώρεσε την απιστία του Ηλία τα πράγματα όμως  θα αρχίσουν να χωλαίνουν κι' άλλο. Ήδη  από μία επίσκεψη που είχε κάνει στο γραφείο του άντρα της δεν είδε και  με τόσο καλό μάτι την γραμμάτέα του την Ζέτα . Το μικρόβιο της ζήλειας άφησε τα πρώτα του σημάδια και τα πράγματα θα οδηγηθούν σε οριακό σημείο. Η Ζέτα έχει βάλει στόχο της ζωής της να κάνει το οτιδήποτε για να γίνει Ο Ηλίας δικό της και ενώ στην αρχή όπως έχει φανεί εκείνος να μην ανταποκρίνεται στο φλέρτ της στην πορεία όμως θα υποκύψει στην γοητεία της. Στο σημείο αυτό η Βάσω και ο Πάυλος θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη σχέση , εκείνη κουρασμένη από τις συνεχείς δοκιμασίες  που μπαίνει ο γάμος της θα ενθουσιαστεί με το ενδιαφέρον του νεαρού γιατρού και μαζί θα ζήσουν έναν ιλιγγιώδη έρωτα.  

                                           
                                                                                

                     ΞΕΝΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΡΑ

Πολύ κοντά όμως  στον γοητευτικό γιατρό θα δούμε και την Ελπίδα που αγωνιά για την υγεία της Βάσως και θα είναι σε καθημερινή βάση δίπλα της. Στο ερωτικό αυτό γαιτανάκι θα προστεθεί και η Ξένια που  δεν θέλει με τίποτα να χάσει πάλι από την Ελπίδα . Βέβαια θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να εμπιδίσει την βελτίωσει υγείας της " μητέρας" της και για να το πετύχει αυτό θα βάλει αρκετές τρικλοποδιές στο γιατρό.


        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου