Fiield 1 adsense

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ


Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία; θα βγείς ή θα κλειστείς μέσα στο σπίτι; Σου φταίνε ακόμη και τα ρούχα που φοράς ; ή θα πείς δεν βαριέσαι  μιά ζωή την έχουμε; Η αποψινή πανσέληνος είναι στο ζώδιο της Παρθένου και θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου .
Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα προκύψουν εξαπατήσεις , απώλειες  και καβγάδες. Το κλίμα της έντασης θα επηρεάσει περισσότερο τους Διδύμους , τους Τοξότες, τους Παρθένους  και τους Ιχθείς. Διάβασε το ζώδιο σου ή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα σε επηρεάσει, η πρώτη ανοιξιάτικη πανσέληνος...

ΚΡΙΟΣ 21ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

" ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ"

Η πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου , δηλαδή τους τομείς της εργασίας και της φυσικής σου κατάστασης . Μέχρι τις 23 Μαρτίου θα βιώνεις ένα κλίμα έντασης που θα σου προκαλεί άγχος , πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν και θα σε κουράσουν με αποτέλεσμα να νιώθεις εξάντληση. Ο προσωπικός σου χρόνος θα είναι περιορισμένος , αφού το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου βρίσκεται στα επαγγελματικά σου ζητήματα . Δώσε προσοχή σε νέες επαγγελματικές προτάσεις  που θα σου γίνουν γιατί κρύβουν  παγίδες  και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις επαγγελματικές σου σχέσεις . ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΙΟΥ 

" ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ "

Τα αισθηματικά σου ζητήματα επηρεάζει η ανοιξιάτικη πανσέληνος του Μαρτίου , αφού  πραγματοποιείται στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι τις 23 Μαρτίου , οι ερωτικές σου υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται στους ρυθμούς που περιμένεις και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις , εντάσεις και αποκαλύψεις . Ωστόσο αυτές τις μέρες οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στα συναισθηματικά σου ζητήματα θα σε παροτρύνουν να δείς από μία άλλη οπτική γωνία το ενδεχόμενο μιάς νέας σχέσης ή ενός ερωτικού ειδυλλίου και να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα πιο ρεαλιστικά. Μπορεί η πανσέληνος να σου δημιουργήσει μία απογοήτευση ωστόσο να ξέρεις ότι είναι μόνο για το καλό σου .


 ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 

" ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ "

Η πρώτη ανοιξιάτικη πανσέληνος πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ηλιακούσου ωροσκοπίου και επηρεάζει έντονα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Μέχρι τις 23 Μαρτίου θα προκύψουν κάποια γεγονότα , που θα σε αναγκάσουν να αφιερώσεις όλη την προσοχή στην οικογένεια σου . Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις τους καβγάδες και μην πάρεις τώρα κάποια καθοριστική απόφαση , που αφορά το μέλλον της οικογένειακής σου ζωής. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις που αφορούν την οικογενειακή περιουσία αλλά και κάθε είδους ρίσκα .Επειδή η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά απότομη και απόμακρη προς τα οικογενειακά σου πρόσωπα , πρόσεξε αυτές τις μέρες μην πικράνεις με την στάση του ανθρώπους που αγαπάς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!"

Η πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τον 3ο οίκο  του ηλιακού ωροσκοπίου σου , δηλαδή τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξτε αρκετά αυτό το διάστημα , γιατί μπορεί να ακούσεις λόγια που δεν θα είναι αληθινά και να ξεγελαστείς. Ωστόσο επειδή μέχρι τις 23 Μαρτίου
είσαι σε μία ευάλωτη ψυχολογική περίοδο ,
προσπάθησε όσο μπορείς να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου εκρήξεις , γιατί είναι πολύ πιθανό οι συζητήσεις και οι επικοινωνίες σου να βγούν εκτός ελέγχου. Απέφυγε μέχρι τις 23 Μαρτίου διάπραγματέυσεις , ταξίδια αλλά και συμφωνίες .  


   ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ- 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

" ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ "

Η πανσέληνος του Μαρτίου φαίνεται πως δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιο σου, αντιθέτως  αν χειριστείς έξυπνα , κάποιες υποθέσεις σου μπορεί εντέλει να ευνοηθείς. Μέχρι τις 23 Μαρτίου θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου ζητήματα.Προσπάθησε να βρέις τρόπους για να ξεφύγεις από το οικονομικό σου αδιέξοδο και να κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου . Τολμηρές ενέργειές και ρίσκα απέφυγετα. Πρίν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση εξέτασε σοβαρά, ακόμη και μία νέα οικονομική πρόταση που θα σου γίνει και μη βιαστείς να απαντήσεις . Με σοβαρότητα και εγκράτεια , μπορείς να δείς μέχρι τις 23 Μαρτίου κάποια οικονομικά σου ζητήματα να εξελίσσονται πιο αισιόδοξα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ 22ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

"ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ"

 Η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης πραγματοποιείται στο ζώδιο σουκαι αυτό σου προκαλεί στρές , απογοήτευση και μεγάλη ένταση . Μέχρι τις 23 Μαρτίου δεν θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το σωστό από το λάθος ,δεν θα διακρίνεις τις επιθυμίες σου και άλλα θα λές τη μία στιγμή και άλλα την άλλη. Τις περισσότερες στιγμές θα τα βάζεις με τον εαυτό σου και θα γίνεσαι πολύ σκληρός κριτής . Eπειδή θα τα βλέπεις όλα "διογκωμένα" ,αυτό το διάστημα προσπάθησε όσο μπορείς να χαλαρώσεις . Να σκεφτείς ήρεμα και λογικά , να τα βρείς με τον εαυτό σου . Μην παρασυρθείς με απαισιόδοξες σκέψεις που μόνο άσχημα θα σε κάνουν να νιώσεις.ΖΥΓΟΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

" ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ.."

 Η πανσέληνος του Μαρτίου δεν θα επηρεάσει αρνητικά το ζώδιο σου , ωστόσο η διάθεση σου θα είναι κάπως περιέργη μέχρι τις 23 του μήνα.
Η στάση σου απέναντι σε ανθρώπους που έχεις καθημερινή επαφή θα είναι καχύποπτη, ενώ οι ανασφάλειες σου θα " φουντώσουν" άνευ λόγου και αιτίας. Κάποιο άτομο είναι πολύ πιθανό να σε εξαπατήσει ή να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές.
Μην πάρεις αποφάσεις αυτό το διάστημα, όμως μην κλείνεις   τις πόρτες στις επικοινωνίες και στις προτάσεις που θα δεχτείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

"ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ "

Η πανσέληνος του Μαρτίου θα σου δώσει ευκαιρίες για την εξέλιξη και την προόδο σου . Θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν ελπίδα και χαρά, όμως πρίν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να έχεις σκεφτεί καλά όλα τα ενδεχόμενα . Μέχρι τις 23 Μαρτίου δεν θα πρέπει να πάρεις καμία καθοριστική απόφαση , αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα  γιατί μπορεί να μην έχει τις εξελίξεις που προσμένεις. Ωστόσο δώσε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου δοθεί αυτές τις μέρες να πάει χαμένη.


ΤΟΞΟΤΗΣ 23ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

" ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ"

Η πανσέληνος του Μάρτη θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες λάθος επιλογές που έκανες στο παρελθόν . Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στα επαγγελματικά σου ζητήματα και ενδέχεται να μετανιώσεις για αποφάσεις που πήρες . Κάποιες συνεργασίες σου θα σε προβληματίσουν , ενώ ένα επαγγελματικό ζήτημα που προσμένεις, δεν θα έχει την εξέλιξη που περίμενες. Οι καθυστερήσεις  και τα εμπόδια θα σε κουράσουν , χαλάρωσε και μην τα βλέπεις όλα μάυρα , είναι απλά μερικές μέρες αναποδιάς που θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23 Μαρτίου. Δείξε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στα πρόσωπα που αγαπάς , σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

"ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Η πανσέληνος θα σου δημιουργήσει μία απόμακρη και σκεπτική στάση και θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου. Κύριο μέλημα σου μέχρι τις 23 Μαρτίου είναι η προσωπική ανάπτυξη , η βελτίωση των δυνατοτήτων σου και η επέκταση σου. Θα θελήσεις να αποκτήσεις επιπλέον εφόδια και θα κάνεις τα πάντα για να αποκτήσεις περισσότερη γνώση και εμπειρία . Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να θελήσεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια, να διαβάσεις ή να προσπαθήσεις να αποκτήσεις εξειδίκευση  σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Όλη αυτή η επιθυμία σου για εξέλιξη θα προκύψει , επειδή δεν αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια από τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19ΦΕΒ.

"ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"

Η πανσέληνος φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει μία σχετική ένταση , αφού θα προκαλέσει εμπόδια τόσο στα αισθηματικά -όσο και στα οικονομικά σου ζητήματα. Ανικανοποίητα θα είναι τα συναισθήματα σου μέχρι τις  23 του μήνα και η βαθύτερη επιθυμία σου θα είναι να μπορούσες να τα αλλάξεις μονομιάς . Στις αισθηματικές σου υποθέσεις θα επικρατούν τα νέυρα και η απομάκρυνση . Από τη μια πλευρά θα σου λείπει η συντροφικότητα , από την άλλη πλευρά όμως δεν θα κάνεις κάτι γι αυτό. Στα οικονομικά σου θα   νιώσεις πίεση από τις υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να συγκρατήσεις λίγο τον εαυτό σου , από τις υπερβολικές σπατάλες.


ΙΧΘΥΕΣ 20ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20ΜΑΡΤΙΟΥ

" ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ"

Η πρώτη ανοιξιάτικη πανσέληνος φαίνεται πως σε επηρεάζει αρκετά στο συναισθηματικό επίπεδο και σου προκαλεί νέυρα, ένταση και απογοήτευση
Θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και οι υπερβολικές ευαισθησίες σου ,να σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και καβγάδες. Θα έχεις την τάση να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και να "παίρνεις φωτιά" με το παραμικρό. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα και βάλε λίγο νερό στο κρασί σου , γιατί μπορεί να ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δεν πρέπει.       

 
 
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου