Fiield 1 adsense

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ


 
Θλίψη, απουσία, νοσταλγία. Συναισθήματα που αφήνει πίσω του ένας παντοτινός αποχωρισμός. Ο αποχωρισμός του φίλου, του καθοδηγητή, του μέντορα, του εμπνευστή  Άντη Χατζηκωστή.


 
                    Γύρω στις 18:00 το απόγευμα χθες,  πραγματοποιήθηκε η πορεία των εργαζομένων του συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης Σίγμα, από το Συγκρότημα προς την εκκλησία των Αγίων Ομολογητών. Κρατώντας Λευκά κεριά, οι άνθρωποι του Συγκροτήματος, πορεύτηκαν σιωπηλά προς την εκκλησία. Εκεί όπου  ένα χρόνο πριν είπαν το τελευταίο αντίο στον Άντη Χατζηκωστή.   

 
 
                                                   

Εκδήλωση μνήμης απόψε…
Τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Διευθύνοντα Συμβούλου του, το συγκρότημα ΔΙΑΣ  διοργανώνει αυτή την ώρα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, εκδήλωση στην οποία θα παραστούν η οικόγενεια, οι φίλοι,  οι συνεργάτες του και το προσωπικό του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της Κύπρου και του εξωτερικού.
Η ΔΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Με την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων, αποδεκτών μαρτυριών και τις καταθέσεις  μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι παρέδωσαν βίντεο και φωτογραφίες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του  Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η πολύκροτη δίκη για την στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Άντη Χατζηκωστή. 
Πρώτα έγινε η ανάγνωση παραδεκτών γεγονότων και η αρίθμηση τεκμηρίων. Σε δύο σημεία από τις 18 σελίδες των παραδεκτών γεγονότων,  η υπεράσπιση του τέταρτου κατηγορούμενου  Γρηγόρη Ξενοφώντος προέβαλε επιφυλάξεις. Οι επιφυλάξεις καταγράφηκαν και αφορούν διακίνηση τεκμηρίων από την αστυνομία και φύλαξη της σκηνής του φόνου.
Πρώτος μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο Κωστάκης Πιτιρίσης, τεχνικός συστημάτων ασφαλείας. Ο μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε ότι αυτός εγκατέστησε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λεωφόρο  Τσερίου. Κατέθεσε ακόμα ότι  στις 11/1/2010, δηλαδή την νύχτα του φόνου του ζητήθηκε και παρέδωσε στην αστυνομία το βίντεο του κατέγραψαν οι κάμερες από τι 18:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Επίσης παρουσιάστηκε σειρά φωτογραφιών από το βίντεο του κυκλώματος, τις οποίες και αναγνώρισε.
Στο βίντεο που προβλήθηκε εντός της αίθουσας,  απεικονίζεται ο Κώστας Προεστός, (ο οποίος είχε συλληφθεί  ως ύποπτος)  στις 18:27 το απόγευμα να εισέρχεται και να εξέρχεται αμέσως από το πρακτορείο στοιχημάτων, μιλώντας στο τηλέφωνο.
Ακολούθως, κατέθεσε ο μάρτυρας κατηγορίας Νίκος Ευαγόρου, πωλητής αυτοκινήτων στην Λεωφόρο Αρχαγγέλου 118. Ο μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε ότι με τα αδέλφια Ανδρέα και Χαράλαμπο Γρηγορίου διατηρούσε πολύ φιλικές σχέσεις, Ήταν πελάτες του και ο πατέρας τους, τον οποίο γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια ήταν πρώτος κουμπάρος στον γάμο του. Αρκετές φορές, ανέφερε, ο πρώτος κατηγορούμενος Ανδρέας Γρηγορίου μαζί με τον Φάνο Χατζηγεωργίου, τον οποίο γνωρίζει εδώ και τρία  χρόνια, τον επισκέπτονταν στο γραφείο του πίνοντας καφέ και μιλώντας για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και οι αγορές αυτοκινήτων. Ο μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε ότι εκτός από την πώληση  αυτοκινήτων, ασχολείται και με αγοραπωλησίες γης. Ανέφερε επίσης ότι κάποιοι τον προσέγγισαν για την αγορά οικιστικού κτήματος στα Πέρα Ορεινής. Ψάχνοντας,  ο ίδιος διαπίστωσε ότι η εταιρεία στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο οικιστικό τεμάχιο γης ανήκε στην οικογένεια Κρασοπούλη. «Τελικά», ανέφερε ο μάρτυρας κατηγορίας, «δεν συμφωνήσαμε».
Τρίτος μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ο Μιχάλης Κιτήρης ο οποίος πώλησε τη μοτοσυκλέτα και δύο κράνη στο Φάνο Χατζηγεωργίου, σημειώνοντας ότι το πλαστικό κομμάτι του κράνους που βρέθηκε στη σκηνή του φόνου δεν αποτελεί μέρους του κράνους που πούλησε στο Χατζηγεωργίου.
Η δίκη θα συνεχιστεί μεθαύριο Παρασκευή ...
      
ΠΗΓΗ: SIGMA LIVE                                               
 
                                         
                                         
                                                                 
                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου